4 uur Telefonische ondersteuning

STEUNPUNT240

Alle prijzen zijn inclusief BTW

€ 399,00

Niet leverbaar

Hoewel de in de handeleiding alle antwoorden te vinden zijn, komt het vaak voor dat deze niet helemaal duidelijk is. De handleidingen zijn dan ook geschreven voor installateurs. Door het gebruik van vaktermen kan dit erg lastig zijn.

Vanuit nederland kan er met de technische helpdesk "Steunpunt" worden gebeld. Het telefoonnummer is 0900-Steunpunt (0900-7838678) 1euro/min.

Indien 0900 nummers geblokkeerd zijn of er gebelt wordt vanuit het buitenland kan dit nummer niet worden gedraaid. Middels deze weg kunnen er bel minuten worden ingekocht. U betaald p/15min, uiteraard kunt u meerdere minuten per keer inkopen.

Nadat u deze minuten heeft ingekocht en wij hebben de betaling ontvangen, kunt u naar ons normale nummer bellen (+31 24-3733404). U vraagt dan naar de technische helpdesk steunpunt, geef hier direct aan dat u reeds bel minuten hebt ingekocht. Dit zal door de medewerker worden gecontroleerd. Hierna wordt u doorverbonden en kunt u samen met 1 van onze technici aan de slag.

* deze service is niet voor ICT werkzaamheden hiervoor, kunt u gebruik maken van onze teamviewer sessie op afstand.

Klik hier om naar de website van 0900-Steunpunt te gaan. Hier vindt u ook veel handleidingen van de verschillende systemen.

  • Model: STEUNPUNT240
  • Gefabriceerd door: Recommand

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Merken info
Walter Bosman
952 SHOPRECENSIES

Laatste shoprecensie van
PowerMaxCentrum

Datum: 20-11-2018

Door: Anoniem

UITSTEKEND - 5 uit 5

Heb hier onderdelen voor mijn Powermax van 10 jaar oud besteld. Hadden alles nog op voorraad. en snel geleverd