Abus Draadloze Video intercom systeem

CASA31000

Alle prijzen zijn inclusief BTW

€ 773,19

Niet leverbaar

De draadloze deurintercom Eycasa bestaat uit een videodeurstation en een basisstation. Het deurstation dient als deurintercom inclusief deuropener en geïntegreerde videocamera voor dag en nacht. Het basisstation biedt daarbij een hoog bedieningscomfort en flexibele uitbreidingsopties.
Veiligheid & comfort in één pakket: spreken, deur openen, videobewaking
Eycasa is meer dan een intercom: Hij laat zien wie er voor de deur staat, biedt de mogelijkheid via het basisstation te communiceren en de deuropener te bedienen. Het systeem kan worden uitgebreid met 3 draadloze camera's om naast de huisdeur ook andere toegangen (terras, kelderdeur, garage, enz.) te beveiligen.
Basisstation: de comfortabele schakelcentrale zonder kabel
In het basisstation komen alle gegevens samen: op het 7"-touchscreen met kleurendisplay wordt het videobeeld van het deurstation weergegeven. Verder zijn de intercom en de deuropener op het station te bedienen. Het station wordt eenvoudig met de hand bediend en het basisstation communiceert per draadloos netwerk met het deurstation, zonder lastige kabels in de woning. Het station neemt maximaal 4 camera's op die tegelijkertijd op de monitor kunnen worden weergegeven. Bovendien is het uit te breiden met extra componenten. Het station kan aan de wand of op een tafel worden gemonteerd.
Videodeurstation: Eenvoudige installatie, ideaal om achteraf in bestaande installaties te integreren
Het deurstation kan horizontaal of verticaal worden geïnstalleerd. Daarbij kunnen de aansluitingen van een vorige intercom worden gebruikt. De stroomaansluiting vindt plaats op een aanwezige veiligheidstransformator; het apparaat werkt ook op batterijen. Verder is er geen bedrading nodig: het volledige systeem is gebaseerd op draadloze componenten.
Flexibel uit te breiden met extra componenten
Het systeem groeit mee met de eisen van de bewoner. Het kan worden uitgebreid met 3 draadloze camera's.

  • Compleet draadloos videosysteem voor deuren en woningen; voor zien, spreken, horen en schakelen (deuropener)
  • De set bestaat uit een video-deurstation en een basisstation
  • Veilige draadloze signaaloverdracht (2,4 GHz/DECT ~1880 MHz)
  • Nachtzicht in het gebied dicht bij de camera (IR-LED's)
  • Gebruik met veiligheidstransformator
  • Uitbreidbaar met 3 draadloze camera's
  • Ideaal om achteraf in bestaande installaties te integreren