8 Kanaals Recorder Cameraset met 4 camera 720P en HD recorder

TVR-1208HD-KB3K

Alle prijzen zijn inclusief BTW

€ 1.149,95

Niet leverbaar

De TVR 12HD is een HD Tribride recorder die geschikt is om resoluties te beheren tot Full HD voor zowel analoog, TVI als IP. Door gebruik te maken van de HD-TVI-technologie kan men iedere analoge standaard (CVBS) en HD-TVI camera over bestaande coaxkabel infrastructuur koppelen met de TVR-12HD. HD-TVI kan een analoog Full HD signaal transporteren over een bestaande coaxkabel met dezelfde huidige geldende specificaties van een standaard analoog systeem *.

Bovendien heeft de TVR 12HD toegang tot het OSD-menu van de TruVision HD-TVI camera's (mits aanwezig) via de coax voor eventuele aanpassingen. Dit bespaart inregel-, installatie-, en onderhoudstijd.

Naast HD-TVI camera's is het ook mogelijk om standaard analoge camera's die men niet direct wil vervangen, aan te sluiten op een TVR 12HD. De TVR 12HD biedt zelfs de mogelijkheid om tot de helft van het aantal kanalen TruVision IP's aan te sluiten via het IP-netwerk.

De kit bestaat uit de volgende componenten:
1x TVR-1208cHD-2T incl. 2TB Hdd
4x TVB-2401 720P HD bullet camera met 20m smart IR en 3.6mm Lens
4x 10m Coax kabel met voeding aders en connectoren
4x 12VDC voedings adaptor

*Opmerking: Net als bij standaard analoge camera's, kan de HD-TVI camerabeeldkwaliteit variŽren, afhankelijk van de kabelkwaliteit en / of -afstand.