Draadloos waarschuwwings systeem

PXA-RCOVV308

Alle prijzen zijn inclusief BTW

€ 376,16

Niet leverbaar
Ondernemers maar ook particulieren zijn steeds vaker het doelwit van overvallers. Deze vorm van criminaliteit treft steeds vaker de kleinere vaak minder goed beveiligde ondernemer. Dit komt mede omdat er weinig tot geen extra personeel aanwezig is in de winkel en deze daarom een makkelijk doelwit is voor een overvaller. Een veilige gedachte is dan ook dat er bij onregelmatigheden met een druk op de knop een collega ondernemer of buurman gewaarschuwd kan worden.

Met dit zelf ontwikkelde draadloos overvalsysteem van het Powermaxcentrum kunt u met 1 druk op de knop direct hulp inroepen. Doormiddel van de LED's word aangegeven waar het alarm vandaan komt. Het systeem kan maximaal 28 locaties oproepen.

Standaard heeft deze set een zeer groot bereik. Mocht dit toch te weinig zijn, dan kan het signaal worden versterkt met een repeater. Hierdoor kunnen zeer grote afstanden worden overbrugd.

De set bestaat uit 1 ontvanger en 1 drukker. Met max. 3 van deze sets kunnen max. 3 locaties elkaar waarschuwen. Optioneel kan de zoemer vervangen worden voor een binnen of buitensirene. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk, denk bijvoorbeeld aan doormelding naar Gsm. Informeer voor alle mogelijkheden en uitbreiding bij de medewerkers van het powermaxcentrum.

Specificaties:
·Afm. ontvanger: 108x165x38 mm
·Diameter drukker: 85mm
·868MHz ontvangst frequentie
·Maximaal 28 Locaties oproepen
·Maximaal 112 Paniek drukkers
·Zoemer volume 80dB

  • Model: PXA-RCOVV308

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Walter Bosman
952 SHOPRECENSIES

Laatste shoprecensie van
PowerMaxCentrum

Datum: 20-11-2018

Door: Anoniem

UITSTEKEND - 5 uit 5

Heb hier onderdelen voor mijn Powermax van 10 jaar oud besteld. Hadden alles nog op voorraad. en snel geleverd