De Visonic PowerMax

Smart Home Security and Control System
PowerMax « is een compleet, draadloos beveiligingssysteem dat gebruikers in staat stelt om eenvoudig alle systemen in hun thuis-of kantooromgeving te beheren - van beveiliging en verlichting tot air-conditioning en huishoudelijke apparaten. Het brengt rust door het combineren van toonaangevende "intrusion detection" met snelle waarschuwingen van rookontwikkeling, gas, en overstromingen.

De geavanceerde gepatenteerde technologie maakt de PowerMax de managementoplossing bij uitstek voor een breed scala van omgevingen - waaronder gezinnen met kinderen en huisdieren of zelfstandig wonende senioren. De PowerMax stelt gebruikers in staat om hun huis of bedrijf volledig te controleren via het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel, een PC-programma of met de DTMF tonen van een (mobiele) telefoon. De commando's zijn makkelijk te leren en te onthouden dankzij een op pictogrammen gebaseerde gebruikersinterface met gesproken aanwijzingen. High-performance kenmerken, eenvoudige installatie en het intu´tieve gebruiksgemak maken de PowerMax de beste thuisbeheer oplossing die de industrie te bieden heeft.

Veelzijdige opties voor thuis-beveiliging
Dit draadloos beveiligings-, controle-, en huis automatiseringssysteem beschermt tot 30 zones met vrijwel elke combinatie van Visonic apparatuur. Het ondersteunt een uitzonderlijk breed skala van detectie-apparaten, waaronder: draadloos passief infrarood (PIR) en diervriendelijke bewegingsmelders, glasbreuk, gas, rook en water detectors, en deur/raam magneetcontacten.

In het geval dat een bedreiging wordt gedetecteerd, stuurt de PowerMax automatisch een rapport naar de meldkamer, verzend tegelijkertijd digitale en spraak waarschuwingen naar vooraf geprogrammeerde prive-telefoons en/of piepers. Twee-weg spraakcommunicatie kan worden gestart zodat huiseigenaren op afstand een kind of bejaarde inwoner kunnen helpen.

PowerMax Kenmerken:

  • Complete home control oplossing - beheert tot 30 zones
  • Ondersteunde detectoren: PIR-en huisdiervriendelijke bewegingsmelders, glasbreuk, overstroming, rook en gas detectoren, deur/raam magneetcontacten, etc.
  • Melding van gebeurtenissen aan: meldkamer, piepers, telefoons
  • Optionele event-triggered initiatie van twee-weg spraak communicatie
  • Faciliteert bijstand aan ouderen en kinderen
  • Flexibele programmeringsopties
  • Op afstand, mobiel of via internet
  • Intu´tieve grafische userinterface met hoorbare aanwijzingen
  • Snelle, eenvoudige installatie

Walter Bosman
952 SHOPRECENSIES

Laatste shoprecensie van
PowerMaxCentrum

Datum: 20-11-2018

Door: Anoniem

UITSTEKEND - 5 uit 5

Heb hier onderdelen voor mijn Powermax van 10 jaar oud besteld. Hadden alles nog op voorraad. en snel geleverd