Uitgebreide mogelijkheden

Met PowerMax kunnen gebruikers werkelijk zien wat er in hun eigendom gebeurt. Via een beveiligde internet verbinding is toegang mogelijk tot miniatuur camera's op strategische plekken. Ouders kunnen kijken naar hun kinderen wanneer deze thuiskomen en controleren dat de voordeur gesloten wordt. Eigenaren van de woning kunnen zien of iemand bij hun waardevolle spullen komt. En het is erg belangrijk dat bij een reactie op een melding de eigenaar de gebeurtenis kan bekijken en dat de geselecteerde beelden kunnen worden opgeslagen.

PowerMax biedt het hoogste niveau van geavanceerde draadloze beveiliging met een ingebouwde betrouwbaarheid die de kern van de reputatie van Visonic vormt.

Beveiligde panden met geavanceerde bewegingsmelders, magneetcontacten voor deuren en ramen en glasbreukmelders.

Gepatenteerde huisdiervriendelijke intelligente PIR detectors kunnen op een betrouwbare wijze een onderscheid maken tussen een mens en een dier met een gewicht van maximaal 38 kg, waardoor huisdieren zich vrij in het huis kunnen bewegen.

Gepatenteerde True Motion Recognition TM technologie biedt uitstekende vals alarm immuniteit.

Geavanceerde detectie van stoorzenders verzekert het onmiddellijk rapporteren van het storen van het systeem, in overeenkomst met de beste standaarden van de industrie.

Verbeterd! - Speciale zones die bestemd zijn voor met veiligheid gerelateerde randapparatuur. Stuurt een melding betreffende een bepaalde gebeurtenis en initieert een vooraf gedefinieerde aaneenschakeling van reacties.

Met de PowerMax Web Communicator kan de gebruiker strategische gebieden, zoals de ingang bekijken en een onderscheid maken tussen een vals alarm en een werkelijke inbraak.

PowerMax is de perfecte oplossing voor de beveiliging van huizen, appartementen en flats.